ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ - ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ

Apollo1


Ένα θέμα το οποίο απασχολεί κάποιους οι οποίοι εντάσσονται στην δυναμική των Ολύμπιων είναι η επικοινωνία μαζί τους. Τελευταία μεταδίδονται ορισμένες πληροφορίες κατά τις οποίες οι εξωγήινες οντότητες όταν θέλουν να επικοινωνήσουν με γήινους τους τοποθετούν «εμφυτεύματα» ώστε οι δεύτεροι να μπορούν να ακούσουν και να δουν πέρα από τα γήινα και υλικά δεδομένα.

Αυτή η θεωρία ισχύει για τις εξωγήινες οντότητες της τέταρτης διάστασης. Είναι οι οντότητες που όταν συνεργάζονται με τους γήινους χορηγούν «εμφυτεύματα» για καλύτερη επικοινωνία. Είναι οι ίδιες οι οντότητες που έχουν χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους της Γης, πολλές φορές ως«πειραματόζωα» για να γνωρίσουν καλύτερα τον πλανήτη μας.

Όλα αυτά τα τετρασδιάστατα εμφυτεύματα είναι μίας κάποιας υλικο-αιθερικής τεχνολογίας. Τα οχήματα με τα οποία αυτές οι οντότητες «ταξιδεύουν» στον γαλαξιακό χώρο ονομάζονται «διαστημόπλοια».

Η λέξη «διαστημόπλοιο» σηματοδοτεί σκάφος φτιαγμένο από υλικό στοιχείο (γνωστό ή άγνωστο σε εμάς). Ένα είδος μετάλλου το οποίο  με κάποια ειδική επεξεργασία μπορεί να διασπά εν μέρει την δομή του και να γίνεται ένα αιθερικό τετρασδιάστατο υλικό. Δεν παύει όμως να είναι ένα υλικό κομμάτι μίας πιο εκλεπτυσμένης μορφής.

Υπάρχουν αρκετοί που κατατάσσουν τους Ολύμπιους σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα ίσως και να υποστηρίζουν ότι οι Ολύμπιοι για να είναι σε διαρκή επικοινωνία με κάποιους από τους γήινους χορηγούν «εμφυτεύματα».

Η ερώτηση είναι η εξής: Είναι δυνατόν οι Ολύμπιοι να χορηγήσουν τεχνητά εμφυτεύματα? Είναι δυνατόν οι Ολύμπιοι να «απαγάγουν» γήινους ανθρώπους για να δουν πως λειτουργεί το σύστημα τους, από την στιγμή που εκείνοι δημιούργησαν το ηλιακό σύστημα και πολύ περισσότερο μετά από μία σειρά γενετικών προγραμμάτων δημιούργησαν την έμβιο ζωή επάνω στον πλανήτη της Γης? Είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο?

Οι Ολύμπιοι, της 6ης ανώτατης νοητικής σφαίρας, ουδέποτε χορηγούν «εμφυτεύματα επικοινωνίας». Ουδέποτε προσφέρουν «έτοιμες τεχνολογικές λύσεις» στους Ανθρώπους για να επικοινωνήσουν με τα Ολύμπια Πεδία.

Δεν είναι δυνατόν να παρακάμψουν το Δελφικό απόφθεγμα του «Γνώθι Σε Αυτόν». Προτρέπουν τον Άνθρωπο της Γης να διαβεί αυτά τα δύσκολα μονοπάτια και να συντονιστεί αυτόβουλα με την Κοσμική Ολύμπια Δόνηση. Το μονοπάτι είναι δύσκολο και δεν βασίζεται σε καμία «τεχνολογική βοήθεια», παρά μόνο εμπεριέχει την «πνευματική και νοητική αφύπνιση».

Η ανθρώπινη δυναμική ικανότητα εμπεριέχει άπειρες δυνατότητες και μπορεί να φθάσει σε ανώτερα επίπεδα (μέχρι ενός, δηλαδή, ορισμένου σημείου).

Όταν ο Άνθρωπος στεφθεί νικητής στο δύσκολο μονοπάτι του Γνώθι Σε Αυτόν, και φορέσει τον «Δελφικό Δάφνινο Στέφανο», τότε όντας ακόμα στα τετρασδιάστατα ανώτερα επίπεδα, και από την στιγμή που με Αγαθή Πλατωνική Πρόθεση τείνει να συντονιστεί με την Ολύμπια δόνηση, τότε και μόνο τότε οι Ολύμπιοι χορηγούν τους «Ολύμπιους Κωδικούς», που εναρμονίζουν τον Αφυπνισμένο Άνθρωπο με την Κοσμική Αρμονία των Ουράνιων Σφαιρών της 5ηςΝοητικής Σφαίρας. Οι Ολύμπιοι αυτοί Κωδικοί βασίζονται, σύμφωνα με την δική μας ορολογία, στα Ανώτερα Νοητικά Πυθαγόρεια Επίπεδα.

Οι Ολύμπιοι Κωδικοί χορηγούνται  διαμέσου της Απολλώνιας Δόνησης σε συνδυασμό με τα ανώτερα πεδία της Ποσειδώνιας ενέργειας. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για αυτό διαμέσου των Ηλιακών Ακτινών.

Είναι εσφαλμένο να πιστεύουμε ότι οι Ολύμπιοι διαμέσου κάποιας τεχνολογίας θα μας κάνουν να συντονιστούμε μαζί τους. Αυτό λέγεται ορισμένες φορές για να δικαιολογήσουμε  ότι είτε δεν εργαζόμαστε με τον Εαυτό μας για να αποκτήσουμε τον δικό μας Δίαυλο, είτε γιατί δεν μας επιτρέπεται η είσοδος στα Ολύμπια Πεδία λόγω αποστατικού dna.

Οι Ολύμπιοι, όπως προαναφέρθηκε, δεν έχουν καμία «ανάγκη», όπως λέμε εμείς εδώ στην Γη, να «απαγάγουν» έναν άνθρωπο για να κάνουν πειράματα επάνω του, διότι είναι εκείνοι που δημιούργησαν την ζωή επάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι ποτέ δυνατόν να μην γνωρίζουν πως λειτουργούν τα δημιουργήματα τους?

Τα δε οχήματα που εντάσσονται στον Ολύμπιο «αιθέριο (όχι αιθερικό) αστροστόλο» είναι Νοητικά Οχήματα δημιουργημένα διαμέσου της Ολύμπιας Δια-νοητικής Δόνησης με συγκεκριμένη διαδικασία. Τα οχήματα αυτής της Ολύμπιας Δια-νοητικής Δόνησης μπορούν να«κατέλθουν» έως και την 5η Σφαίρα και ονομάζονται «οχήματα Φωτός». Η ακτινοβολία τους είναι μεγάλη και πανίσχυρη και δεν είναι δυνατόν να γίνουν αντιληπτά από την ανθρώπινη τρισδιάστατη και τετρασδιάστατη όραση, διότι χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό χώρο «πλεύσης» από αυτόν που πολλοί φαντάζονται.

Από την στιγμή που θελήσουν να εισέλθουν στις κατώτερες διαστάσεις τότε με «Δια-νοητική διαδικασία» μεταβάλλουν το σχήμα τους και καθώς εισέρχονται στην 4η ή και στις μέρες μας προσεγγίζουν κατά πολύ την 3η διάσταση, χρησιμοποιούν ανώτατα δονητικά πεδία τα οποία έχουν δημιουργήσει στις υλικές διαστάσεις και τα έχουν αφήσει μέσα σε αυτές ώστε να τα χρησιμοποιούν όταν εισέρχονται στον γαλαξιακό χώρο. Αυτά τα δονητικά πεδία περιβάλλουν τα οχήματα Φωτός και έτσι μπορούν να «ταξιδεύουν»στον Γαλαξιακό χώρο.

Τα δονητικά αυτά πεδία δεν γίνονται αντιληπτά από καμία τεχνολογική υποστήριξη τόσο της 3ης όσο και της 4ης διάστασης, εφόσον οι Ολύμπιες δυνάμεις το επιθυμούν να παραμένουν έτσι. Αυτό όμως δεν τους στερεί την ικανότητα να γίνονται αντιληπτά όταν και όποτε οι Ολύμπιοι το επιθυμήσουν.

Τα οχήματα του Φωτός  αυτά έχουν την ιδιότητα να μεταβάλλουν το σχήμα τους, δεν έχουν καμία σχέση με μεταλλικές κατασκευές ούτε του πλανήτη μας, ούτε άλλου πλανήτη του γαλαξιακού συστήματος. Προέρχονται από το εσώτερο Δια-γαλαξιακό χώρο που οι λειτουργίες του χώρου αυτού είναι άγνωστες στις τρισδιάστατες και τις τετρασδιάστατες οντότητες. ΟΓαλαξιακός χώρος διαθέτει τις τέσσερις πρώτες διαστάσεις.

Ότι υπάρχει μέσα στον γαλαξιακό χώρο αφορά την ύλη. Είτε η ύλη αυτή είναι συμπαγής είτε είναι πιο εκλεπτυσμένη (4ηδιάσταση). Όλες οι λειτουργίες των τεσσάρων πρώτων διαστάσεων αφορούν την ύλη. Ο Γαλαξιακός χώρος σηματοδοτεί το υλικό Σύμπαν. Μέσα σε αυτό ευρίσκονται όλοι οι συμπαγείς πλανήτες και συστήματα. Πλανήτες και συστήματα του Γαλαξιακού χώρου κατοικούνται από οντότητες που δονούνται μόνο μέχρι τις τέσσερις πρώτες διαστάσεις. Όλοι οι πλανήτες αυτοί (για αυτό και ονομάζονται πλανήτες, από την λέξη «πλάνη»), είναι τα είδωλα (και μάλιστα αντεστραμμένα) των αρχέτυπων τους που ευρίσκονται στην 5η σφαίρα.

Πάνω από την 4η διάσταση τα πεδία ονομάζονται «σφαίρες». Κάθε πλανήτης ή αστρικό σύστημα, όπως το γνωρίζουμε σήμερα διαμέσου της αστρονομίας, πριν εκδηλωθεί στην ύλη, δηλαδή στον γαλαξιακό χώρο, «προϋπήρχε» ως αρχέτυπο, ως «καλούπι» στην 5ησφαίρα της Δημιουργίας. Από εκεί διαμέσου συγκεκριμένης διαδικασίας  στην οποία πρωτοστατεί ο Ολύμπιος Ήφαιστος, τα αρχέτυπα αυτά εκ της «Εστίας» προβλήθηκαν αντεστραμμένα στις χαμηλότερες διαστάσεις και αποτέλεσαν τους συμπαγείς πλανήτες και αστρικά συστήματα.

Ότι βλέπουμε με γυμνό μάτι και διαμέσου των τηλεσκοπίων (στην 3η και 4η διάσταση) είναι τα αντεστραμμένα είδωλα των αρχετύπων τους από την 5η σφαίρα. Στα πρώτα βήματα της γενεσιουργίας του Ηλιακού μας συστήματος όλοι οι πλανήτες και τα συστήματα «κατοικήθηκαν» από Πνευματικές Οντότητες Ανώτατων Σφαιρών. Δημιουργήθηκαν έτσι διάφορες αποικίες σε όλο το Γαλαξιακό Σύμπαν.

Από αυτές τις αποικίες άλλες παρέμειναν ακόμα και μέχρι σήμερα στον γαλαξιακό χώρο, άλλες κατάφεραν να διαφύγουν από την αποστατική επικυριαρχία και να επιστρέψουν στις ανώτατες σφαίρες. Αυτό όμως είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα και ίσως το αναπτύξουμε κάποια άλλη φορά.

Η απόδοση και η υποστήριξη της θεωρίας η οποία τοποθετεί τους Ολύμπιους στον γαλαξιακό χώρο κατά την άποψη μας είναι εσφαλμένη. Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι οι Ολύμπιοι συνεργάζονται με πολύ συγκεκριμένες αποικίες στον γαλαξιακό χώρο, μέσα στις οποίες όμως δεν εντάσσονται «αρχαϊκές αποικίες φυλών» οι οποίες την δεδομένη χρονική περίοδο προσπαθούν να αναλάβουν την επικυριαρχία του πλανήτη Γη.

Οι Ολύμπιοι δεν προέρχονται από κάποιο σύστημα του Γαλαξιακού χώρου. Όμως αρκετοί από εμάς τους τοποθετούμε π.χ. στην Ανδρομέδα, στις Πλειάδες κ.λ.π. Οι Ολύμπιοι ανήκουν στην 6ηανώτατη σφαίρα και «προβάλλονται» ως οντότητες σε συγκεκριμένα αρχέτυπα της 5ηςανώτατης σφαίρας. Έτσι για παράδειγμα ορισμένοι Ολύμπιοι (ανάλογα με την δόνηση που επιθυμούν να προβάλλουν) , προβάλλονται άλλοι στα αρχέτυπα της Ανδρομέδας και άλλοι στα αρχέτυπα των Πλειάδων της 5ης σφαίρας. Κάπως έτσι εμείς τους κατατάσσουμε στα διάφορα συστήματα.

Όταν λέμε ότι οι Ολύμπιοι«κατάγονται» από π.χ. την Ανδρομέδα, δεν εννοούμε αυτή καθαυτή την έννοια. Εννοούμε ότι οι Ολύμπιοι προβάλλονται  στο αρχέτυπο (καλούπι) της Ανδρομέδας στην 5ησφαίρα. Υπάρχει μία μυθιστορία η οποία αναφέρει το εξής : Πριν από τους κατακλυσμούς που έλαβαν χώρα στην Γη, εκείνη την περίοδο λίγο μετά την Δημιουργία ένας πολύ σημαντικός πολιτισμός υπήρχε στον πλανήτη μας.

Οι Ολύμπιοι που είχαν προβάλλει τους εαυτούς τους στην 5ησφαίρα στα αρχέτυπα των Πλειάδων και της Ανδρομέδας, «κατέβηκαν» στον πλανήτη για να δημιουργήσουν την έμβιο ζωή. Αυτό επιτεύχθηκε και έτσι άνθισε ένας λαμπρός πανάρχαιος πολιτισμός για τον οποίο δεν έχουμε μαρτυρίες. Όλος ο γαλάζιος πλανήτης μας είχε περιβληθεί από μία μαγνητική Ολύμπια πανίσχυρη ασπίδα που δεν επέτρεπε στις άλλες γαλαξιακές φυλές να προσεγγίσουν τα πεδία της Γης. Η είσοδος επιτρεπόταν μόνο σε ένα συγκεκριμένο  διάστημα (για να το καταλάβουμε θα το διατυπώσω με τα δικά μας δεδομένα) δύο φορές τον χρόνο. Το διάστημα αυτό είχε συγκεκριμένο όριο παραμονής στον πλανήτη. Μετά οι «επισκέπτες» έπρεπε να επιστρέψουν στα δικά τους διαστρικά συστήματα.

Κάποια στιγμή ορισμένες πανάρχαιες φυλές από τον Σείριο και τον Ορίωνα άρχισαν να «καλοβλέπουν» αυτόν τον πλανήτη και τον πολιτισμό που είχε αναπτυχθεί μέχρι τότε και συνεχιζόταν να αναπτύσσεται. Αυτές οι φυλές από τα δύο αυτά συστήματα, έκαναν μία συμμαχία κατά την οποία θα προσπαθούσαν να επικυριαρχήσουν επάνω στην Γη. Σε μία δεδομένη στιγμή κάποιες οντότητες από φυλές του γαλαξιακού Σείριου, δεν αποχώρησαν μαζί με τους άλλους και παρέμειναν κάπου στην σημερινή νότια Αφρική. Εκεί αναμείχθηκαν με τους τότε πρωτο-κατοίκους της Γης, μιας και μετά από τις πολλαπλές επισκέψεις τους στην Γη γνώριζαν την λειτουργία του πολιτισμού αυτού. Έτσι παρέμειναν στην Γη. Έφεραν μαζί τους σύμβολα τα οποία δεν είχαν να κάνουν με τις ανώτατες σφαίρες (διότι αυτά δεν τα γνώριζαν) παρά είχαν να κάνουν με τον γαλαξιακό υλικό χώρο. Αργότερα αυτές οι οντότητες «μετακόμισαν» στην Αίγυπτο και σιγά – σιγά άρχισαν να πολλαπλασιάζονται αναμειγνύοντας το δικό τους dna με το dna  των οντοτήτων που ήδη υπήρχαν.

Έτσι τα γήινα χρόνια πέρασαν και πολύ αργότερα, παρόλες τις γεωλογικές αλλαγές στον πλανήτη Γη, φθάνουμε την εποχή της Νεφερτίτης όπου η ίδια η βασίλισσα της Αιγύπτου τους βοηθά και μετακομίσουν στην σημερινή Κρήτη. Κάπως έτσι ξεκινά η πνευματική διάβρωση των πρωτοκατοίκων της Γης.
Μέχρι τότε έχουμε την συμμαχία των φυλών των Σείριων και των Ωριώνων. Αργότερα όταν πια η διάβρωση έχει επέλθει για τα καλά, το ανθρώπινο δυναμικό αρχίζει πλέον να κάνει βουτιά στην «βαριά ύλη», οι Ολύμπιες δονήσεις δεν μπορούν πλέον να κρατηθούν στα πεδία αυτά, καθότι πιο εκλεπτυσμένες, και κατά συνέπεια αρχίζουν να φθίνουν σε πολλά σημεία του πλανήτη. Ωστόσο ακόμα επηρεάζουν κάποια άλλα και σε αυτά ενσωματώνονται.

Όταν οι αποστατικές φυλές βλέπουν ότι αρχίζουν να κερδίζουν το παιχνίδι, φροντίζουν να κερδίσουν με το μέρος τους και ορισμένες φυλές των Πλειάδιων οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν αποστάτες. Λίγο αργότερα όμως οι φυλές των Σείριων και των Ωρίωνων αρχίζουν να τρώγονται μεταξύ τους για το ποιος θα επικρατήσει τελικά επάνω στον πλανήτη της Γης. Αυτή η «φαγωμάρα» όσο και να θεωρείται αδιανότητο κρατάει ακόμα και μέχρι τις μέρες μας. Σήμερα οι Ολύμπιοι δεν έχουν επέμβει ακόμα στα δικά μας πεδία. Εκείνοι που φαγώνονται για το ποιος θα επικρατήσει τελικά είναι εκείνοι που φέρουν το dna από τις πανάρχαιες αποστατικές φυλές.

Είναι πολύ εύκολο να τις διακρίνουμε αρκεί να σκύψουμε με Αριστοτελική Λογική επάνω από τις θεωρίες τους. Θα βρούμε πολλά κοινά σημεία, διότι όλες οι θεωρίες, πλην εξαιρέσεων, προτρέπουν στα υλικά πεδία. Η αλλαγή δεν επέρχεται πρώτα από το εξωτερικό περιβάλλον. Επέρχεται πρώτα από την εσωτερική δομή της οντότητας, κατόπιν γίνεται εξωτερική και μετά συνδέεται με τις υπόλοιπες δονήσεις που πάλλονται υπό το Δόρυ της Αθηνάς, στην ίδια συχνότητα.